Browse By

Despre blog
Nu stii niciodata ce te „declanseaza”, pentru mine a fost in aceasta seara – muzicafoggy nightPentru toate diminetile in care te-ai trezit si te gandeai ca nu stii ce zi a saptamanii, a lunii sau a anului este, si nici nu vroiai sa stii

pentru ca nu iti venea sa crezi ca inca faci acelasi lucru – care clar nu iti place,
in care nu aveai timp nici sa respiri si totusi parca nimic nu se intampla,
in care procrastinai fara sa stii macar cuvantul,
in care, simplu – erai intr-o stare de refuz.

Because of all of the above, mi-am luat un domeniu. Out of a whim! Dintr-un capriciu! Am verificat complet egotic numele meu si era disponibil. Ca sa vezi, nu mai era simina pe net! Mi-am cheltuit aproape toti banii pe care ii aveam la mine, si domeniile chiar nu sunt scumpe. 🙂 Am scris un articol si i-am dat pace!

Pana acum nici un secret al succesului dezvaluit! Insa am avut o viziune a ceea ce putea sa devina acel simplu, si scump pentru buzunarul meu de atunci, domeniu. Sa fi fost doar un capriciu? Nu cred, a fost mai degraba visul de-a dreptul exasperant de a-mi transforma munca in placere. A fost micul meu pas inainte, si stiti ceva? Viziunea mea se transforma in realitate!

Exercitiul meu mic: ia un creion si pune-l pe masa. Uita-te unde arata. Acum roteste-l foarte putin si uita-te din nou. Nu la varful lui, ci directia inspre care arata, locul unde ar fi peste trei lungimi de obiect. Ai rotit putin creionul si initial nu sesizezi diferenta, locul in care va ajunge creionul tau (daca evident ar avea picioare) este cu mult diferit din cauza acelei mici rotiri, acelui capriciu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *